Me Säätökarilla palvelemme asiakkaitamme ajoneuvo-, kiinteistö- sekä IT-toimeksiannoissa korkealla laadulla ja osaamisella.

Ajonevojen elinkaaripalveluiden pääasialliset asiakkaat ovat turvallisuusviranomaiset. Kiinteistöiden elinkaaripalveluissa asiakkaat ovat sukupolven vaihdoksen myötä olleet henkilöasiakkaita, pientalo LVI-asennus-, huolto- ja korjauskohteissa. Palveluidemme ytimenä on lisätä käyttöikää ja säästää ympäristöä. Siksi kehitämme jatkuvasti resursseja säästäviä elinkaaripalveluita.

Säätökari Vehicles

Olipa kyse ajoneuvon elinkaaripalvelusta, ajoneuvon vikakoodeista, huollosta tai korjauksesta, huolto- ja korjauskapasiteetista, meillä Säätökarilla homma onnistuu kaikkiin merkkeihin uusista vanhoihin, henkilöautoista pakettiautoihin niin yksityisasiakkaille kuin yritysasiakkaille.

Palvelun saat varattua nopeasti netistä ja hinnoittelukin on läpinäkyvää.

Säätökari Real Estate

Kun tarvetta on kiinteistön elinkaaripalveluun, uudisrakentamiseen, saneeraukseen, LVI asennukseen, huoltoon tai korjaukseen, meiltä Säätökarilta saat nopeasti palvelua.

Vuosikymmenten aikana olemme palvelleet useissa kohteissa asiakkaitamme korkealla osaamisella kustannustehokkaasti.

Säätökari IT

Onko edessä haasteita saada datasta liiketoimintaa tai automatisoitua prosesseja? Säätökari auttaa yritystäsi selkokielellä tunnettuja pilviteknologioita hyödyntämällä saavuttamaan tavoitteet vankalla kahden vuosikymmenen kokemuksella.