Me Säätökarilla palvelemme asiakkaitamme kiinteistö-, ajoneuvo- sekä IT-toimeksiannoissa korkealla laadulla ja osaamisella.

Tarjottavilla palveluilla Säätökarin visiona on lisätä käyttöikää ja säästää ympäristöä.

Säätökari Real Estate

Tarjoamme sinulle kattavan ja laadukkaan valikoiman palveluja, jotka vastaavat kiinteistösi tarpeita eri vaiheissa. Voit luottaa meihin kaikissa kiinteistöön liittyvissä asioissa, oli kyseessä sitten rakentaminen, urakointi, huolto, korjaus, ylläpito, asennus tai käytettävyys.

Olemme vastuuntuntoinen ja luotettava kumppani, joka pitää huolen kiinteistösi arvon säilymisestä ja asumismukavuudesta koko sen elinkaaren ajan.

Säätökari Vehicles

Tarjoamme yrityksellesi laadukkaita ja kattavia palveluita ajoneuvojen kunnossapidossa ja siisteydessä. Huolehdimme ajoneuvojen moitteettomasta toiminnasta ja turvallisuudesta sekä niiden ulkoisesta ja sisäisestä puhtaudesta, oli kyseessä sitten henkilöauto tai pakettiauto.

Olemme sitoutuneet edistämään kestävää liikkumista ja tavoitteenamme on olla luotettava ja vastuullinen kumppani kaikille ajoneuvojen elinkaaripalveluita tarvitseville.


Palvelun saat varattua nopeasti netistä ja hinnoittelukin on läpinäkyvää.

Pilvix IT

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset pilven hyödyntämiseen: pilvi-sovellukset ja pilvi-konsultoinnin. Voit valita juuri sinulle sopivat palvelut ja maksaa vain käytön mukaan. Et joudu tekemään pitkäaikaisia sitoumuksia tai isoja investointeja.

Pilvipalvelumme ovat myös huippuluokkaa: käytämme Microsoft Azurea, joka on maailman johtava pilvialusta.

Noudatamme tiukkoja standardeja tietoturvan ja tietosuojan varmistamiseksi.

Olemme kumppanisi pilvessä: tarjoamme sinulle asiantuntemusta, kokemusta ja uusinta teknologiaa pilvipalveluiden toteuttamiseksi.